Klasik

Čevapčiči

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko.

Čevapčiči na palčki

Tudi čevapčiči znajo biti izjemno priročni. Po zgledu perzijskega šiškebaba, novost, s katero so postali slastni čevapčiči resnično na dosegu roke tudi pri nas. Priporočamo sprehod po mestu ali naravi, kar s čevapčičem na palčki. Pogledi množice? Samo dokler ne bodo začeli vsi tega početi.

520 g

Gasilski čevapčiči

Poslastica, ki jo najdete ekskluzivno v Mesnih centrih AVE. Gre za izdelek, ki vas bo nedvomno očaral s svojim popolnim okusom, ki ga lepo zaokrožuje aroma piva. Verjamemo, da bo nepogrešljiv na vseh piknikih, zabavah, druženjih, praznovanjih in seveda na vseh gasilskih veselicah.  

480 g

Pleskavice

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. S prilogo za popoln okus mesa ali pa v hamburgerju za zabaven in poln obrok.

480 g

Pleskavice s sirom

V pleskavici s sirom poleg začinjenega svinjskega in govejega mesa najdete okusen sir. Tako obogatena pleskavica vam bo še bolj teknila.

Klobasa s sirom

Stoodstotno svinjsko meso visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sir in skrbno izbrane začimbe za poln in prijeten okus.

400 g

Svinjski "stejk" začinjen

Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. Svinjske "stejke" smo že začinili, zato je vaša naloga, da se sprostite, odprete hladnega in navdušite z žarom.

400 g

Svinjski vrat mariniran

Klasika, ki se vedno obnese tako na žaru kot ponvi.

280 g

Svinjski zrezki za hitro pripravo

Svinjski zrezki lax za hitro pripravo so odlična izbira za žar ali ponev. S svojo hitro pripravo bodo navdušile vas in vaše najbližje. 

500 g

Hamburger za grill

Potrebušina ali "pork belly", kot ga imenujemo s tujko, je odličen izbor za žar. Navduši z izjemnim okusom, hrustljavo skorijco in mehkim mesom.

320 g

Grill Frankfurter

Frankfurter XXL se odlično obnese na žaru, s svojo dolžino pa vam omogoča nekoliko več kreativnosti pri pripravi posebnih piknik jedi ali popestritev klasičnega kosila ali večerje.

360 g