Klasik

Čevapčiči

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko.

480 g in ca. 1300 g

Čevapčiči na palčki

Tudi čevapčiči znajo biti izjemno priročni. Po zgledu perzijskega šiškebaba, novost, s katero so postali slastni čevapčiči resnično na dosegu roke tudi pri nas. Priporočamo sprehod po mestu ali naravi, kar s čevapčičem na palčki. Pogledi množice? Samo dokler ne bodo začeli vsi tega početi.

520 g

Gasilski čevapčiči

Poslastica, ki jo najdete ekskluzivno v Mesnih centrih AVE. Gre za izdelek, ki vas bo nedvomno očaral s svojim popolnim okusom, ki ga lepo zaokrožuje aroma piva. Verjamemo, da bo nepogrešljiv na vseh piknikih, zabavah, druženjih, praznovanjih in seveda na vseh gasilskih veselicah.  

ca. 1300 g

Pleskavice

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. S prilogo za popoln okus mesa ali pa v hamburgerju za zabaven in poln obrok.

480 g in ca. 1300 g

Pleskavica s sirom

V pleskavici s sirom poleg začinjenega svinjskega in govejega mesa najdete okusen sir. Tako obogatena pleskavica vam bo še bolj teknila.

Burger klasik

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na klasiko. Ravno prave debeline in sestave, da dosežejo polno sočnost in odličnost okusa. Burger za zabaven in poln obrok.

320 g

Burger s sirom

Izbrano mešanico svinjskega in govejega mesa smo obogatili s slastnim sirom, ki dodatno doprinese k sočnosti, harmoničnosti in polnosti okusa. Burger za sočne in sončne dogodivščine.

Klobasa za žar

Stoodstotno svinjsko meso visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sol in skrbno izbrane začimbe, je skrivnost edinstvenega okusa naših klobas za žar. Odlična izbira za vse vrste piknikov in pojedin.

Klobasa za žar ‒ pikant

Pikantno klobaso za žar poleg odličnega svinjskega mesa odlikuje izbrana mešanica začimb, ki klobasi daje značilen pikanten okus. Pikantne klobase za žar so prava izbira za vse tiste, ki ljubite vražje in vroče užitke.

Grill Frankfurter

Frankfurter XXL se odlično obnese na žaru, s svojo dolžino pa vam omogoča nekoliko več kreativnosti pri pripravi posebnih piknik jedi ali popestritev klasičnega kosila ali večerje.

360 g