Leskovački

Leskovački čevapčiči

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Leskovački čevapčiči s kajmakom

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso s kajmakom, za nepozabne mesene užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

Leskovačka pleskavica

Pristne leskovačke začimbe, dvojno mletje in prvovrstno meso za nepozabne mesne užitke. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

480 g

Leskovačka klobasica ‒ pikant

Pikantna leskovačka klobasica zažari tudi v vaših ustih. Za pravi “leskovački voz” ‒ postrezite vse leskovačke dobrote naenkrat!

420 g

Leskovački uštipci

Ko mešanici prvovrstne mlete govedine in svinjine dodamo koščke prekajene hamburške slanine in sira ter vse skupaj oplemenitimo še s skrbnim izborom začimb, katere poskrbijo za pravi leskovački okus, nastane pojedina, ki bo prevzela in navdušila tudi najbolj izbirčne. Za pravi "leskovački voz" ‒ postrezite vse leskovačke specialitete naenkrat.

240 g

Telečji čevapčiči

Vrhunska kakovost mešanice prvovrstne mlete teletine s skrbno izbranimi začimbami, ki poskrbijo za pravi leskovački okus, prepriča prav vsakega navdušenca specialitet iz žara. Ta edinstven izdelek na trgu bo navdušil vse prave gurmane.