Piščančji

Piščančji čevapčiči

Nova receptura vrhunskih piščančjih čevapčičev iz 100-% piščančjega mesa vas bo zagotovo prepričala s svojim prvovrstnim okusom.

Piščančji čevapčiči na leskovački način

Popolna novost v Sloveniji. Najboljšim piščančjim čevapčičem smo dodali originalno leskovačko začimbo, s čimer lahko uživate v tem prvovrstnem okusu tudi ljubitelji piščančjih izdelkov. Od klasičnih piščančjih čevapčičev se razlikujejo tudi po obliki, saj so ti daljši.

360 g

Piščančja nabodala

Piščančja nabodala so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečete in v njih še preprosteje uživate. Otroci pa bodo še posebej navdušeni nad zabavno pripravljenim obrokom.

Piščančja gurmanska nabodala

Slastna nabodala iz piščančjih prsi, nad katerimi so otroci navdušeni, s kočki slanine postanejo še posebej sočna. Najbolj teknejo sveže hrustljavo pečena.

550 g

Piščančja nabodala s sirom

Piščančja nabodala z dodanim sirom so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečete in v njih še preprosteje uživate.

550 g

Piščančji ražnjiči

Piščančji ražnjiči so nepogrešljiv del vsakega piknika. Gre za slastne dobrote iz piščančjih prsi, ki jih enostavno pečemo in v njih še preprosteje uživamo. Otroci pa bodo še posebej navdušeni nad zabavno pripravljenim obrokom.

600 g

Piščančji ražnjiči kebab

Ni piknika brez piščančjih ražnjičev, a to še ne pomeni, da mora klasika postati rutina. Piščančji ražnjiči kebab bodo brez dvoma prava popestritev vašega piknika in pravi hit pri vseh, ki prisegajo na preverjeno, a hkrati radi poizkusijo nekaj novega. Klasika s pridihom eksotike, ki bo poskrbela, da boste prav vi zasloveli kot najbolj trendi piknikin mojster.

600 g

Piščančja stegna ‒ marinirana

Prvovrstna piščančja stegna, v slastni marinadi, ki jih z edinstvenim okusom prelevi v pravo piščančjo poslastico. Na vas je le še, da jih na hitro popečete!

480 g

Piščančja krila ‒ začinjena

Kdor je ljubitelj piščančjega mesa na žaru, gotovo ne želi pogrešati slastno mariniranih in hrustljavih piščančjih krilc. Podajo se k prav vsaki prilogi.

500 g

Piščančji gyros

Hrustljavi koščki prvovrstnega piščančjega mesa z izbranimi začimbami. Ta poslastica, ki bo pri vas nedvomno pričarala pravo grško vzdušje, je še posebej enostavna za pripravo, saj jo je potrebno le na kratko popražiti v olju ali na žaru. Kalí óreksi!