Svinjske hrenovke

Hot Dog brez ovoja

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado. V štručki ali popečena na žaru. Z gorčico, ajvarjem ali majonezo. Paše vedno in povsod! Seveda pa je tako, kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega mesa.

Hrenovka v naravnem ovoju

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod! Seveda pa je, tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega mesa. Vsebuje več kot 70 % mesa!

Hrenovka koktail v naravnem ovoju

Prava pop zvezda med klobasami, ki jo obožuje staro in mlado, v mini različici. S špinačo in krompirjem, v testu, popečena na žaru, v omleti, na pici, z jajci, … Preprosto paše – vedno in povsod! Še posebej pa jo obožujejo otroci. Seveda pa je, tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega mesa.

Frankfurter XXL

Pravi ljubitelji zagotovo dobro poznate pionirja med hrenovkami. V svoji preko 600 let dolgi zgodovini si je Frankfurter ustvaril svetovni renome, njegov zaščitni znak pa je, poleg dejstva, da je narejen izključno iz svinjskega mesa, vsekakor njegova posebna dolžina ‒ za XXL užitek! Seveda pa je, tako kot vsi AVE izdelki iz sklopa hrenovk, pripravljena iz izbranega kakovostnega mesa, brez dodanih maščob in alergenov.

360 g in postrežno na delikatesi