AVE Grill na največji roštiljadi

24. 10. 2017Največja roštiljada v Sloveniji je na Kardeljevo ploščad v Ljubljani privabila večtisočglavo množico, ki je uživala ob mesnih dobrotah AVE Grill in se zabavala od popoldneva do poznih nočnih ur. Organizator Radio Aktual je na enem mestu uspešno združil slastno jedačo, obilo dobre glasbe ter pestro in zanimivo zabavno dogajanje.

Dodatno so ga začinili znani Slovenci s šovom ZVEZDE PEČEJO, kjer so se pomerili v peki inovativnih mesnih dobrot iz začinjene mase AVE Grill. Tekmovali so Jan Bučar, Jernej Kuntner, Jernej Damjan in Danica Lovenjak, njihovo kreativnost pa je ocenjeval nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa Jani Jugovič. Najuspe­šnejši je bil smučarski skakalec Jernej Damjan, ki je za nagrado prejel 61 kilogramov čevapčičev, prav toliko, kolikor tehta.

V nadaljevanju večera so se obiskovalci zabavali ob ritmih vrhunskih glasbenikov slovenske in hrvaške glasbene estrade. Za odlično vzdušje so poskr­beli Jasmin Stavros, Saša Lendero, Nina Donelli, Djomla KS, Bojan Ristić & Brass Band, Davor Borno, Ines Erbus, skupina Tequila in Mambo Kings.