Skupina Panvita, ki v letošnjem letu praznuje 100. obletnico delovanja, pod blagovno znamko AVE ponuja širok nabor izdelkov slovenskega mesa. Ponujajo le skrbno izbrano meso, ki je najvišje kakovosti. To potrjujejo tudi številni certifikati in nagrade. Na že 60. mednarodnem kmetijsko-živilskem sejmu AGRA so prejeli naziv šampion kar trikrat in več zlatih medalji.

V Panviti nenehno vlagajo v razvoj novih izdelkov in izboljšujejo obstoječe, kar jih uvršča na prvo mesto med slovenskimi ponudniki. Pri njihovem delovanju jih vodi zadovoljstvo potrošnikov, zato iščejo inovativne pristope. Pohvalijo se lahko tudi z najširšim, največjim in najboljšim programom za žar v Sloveniji. AVE izdelki so plod lastne vertikalne verige, katere namen je zagotavljati varne in kakovostne izdelke. Zavzemajo se, da je pot, ki jo opravi izdelek, do naših miz kratka. S tem izpolnjujejo svojo zavezo, da ponujajo samo sveže izdelke, poleg tega pa po nepotrebnem ne obremenjuje okolja.

VRHUNSKO UVRŠČENI IZDELKI AVE

Med 44 sodelujočimi podjetji na 43. mednarodnem ocenjevanju kakovosti mesa in mesnih izdelkov je sodelovala tudi Panvita, ki je bila prejemnica kar 28 nagrad. Žirija je skupno ocenjevala kar 458 izdelkov v štirih kategorijah. Ocenjevali so videz izdelka z embalažo, zaščito izdelka in funkcionalnost embalaže, kakovost presnega izdelka brez embalaže, vonj, teksturo in aromo. Najvišje so uvrstili Domače suhe ocvirke AVE, Balkanski čevapčiči 480 g in Hrenovke AVE. Gre za izdelke, ki so bili nagrajeni z nazivom šampion. Laskavi naziv šampion lahko dosežejo samo izdelki, ki so bili trikrat zaporedoma nagrajeni z zlato medaljo. Z zlatom so nagradili 4 izdelke, ob tem pa so prejeli tudi 7 zlatih medalj za tržno ponudbo. Poleg najvišjih nagrad, pa so prejeli tudi 8 srebrnih medalj, 5 srebrnih medalj za tržno ponudbo in 1 bronasto medaljo.

Banner