Pod okriljem 59. mednarodnega kmetijsko-živilskega sejma AGRA je potekal prvi del mednarodnega ocenjevanja kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Skupaj so strokovnjaki ocenili 110 svežih mesnih izdelkov iz Slovenije, Hrvaške in Avstrije, kar 22 odličij pa so podelili Skupini Panvita za njihove AVE izdelke.

Med njimi sta najvišje priznanje, šampion kakovosti, prejela kar dva izdelka Piščančji in Leskovački čevapčiči AVE, ki sta tri leta zapored dobila zlato medaljo. Še posebej izstopajo prav Leskovački čevapčiči, katerim je komisija pri ocenjevanju namenila vseh 20 točk.

Nagrade, priznanja in odličja so posebna spodbuda in motivacija za naše nadaljnje delo. Še naprej bomo nadgrajevali visoke standarde, izboljševali kakovost izdelkov, strmeli k inovativnosti, obenem pa ohranjali tradicijo okusov. Ključ je prav v uravnoteženem prepletu tradicije in sodobnih sestavin saj se v Panviti nenehno prilagajamo potrebam trga in sledimo okusu potrošnika, zdravo domačo hrano pa pridelujemo z velikim spoštovanjem do okolja.

Banner 3