Novi AVE Grill izdelki

12. 04. 2021Pomlad je tu, poletje prihaja in čas je za piknik. Tudi tokrat smo v Panviti izkoristili zimski čas in sestavili produktni portfelj za letošnjo GRILL sezono. V programu vsekakor ostaja tako imenovani železni repertoar, ki ga sestavljajo izdelki iz svinjskega, piščančjega, govejega in telečjega mesa. A ker smo specialisti izdelkov za na žar, vedno poizkušamo ponuditi nekaj več in nekaj novega za razvajanje naših brbončic.

Poleg nove podobe, ki bo luč sveta ugledala prav v začetku GRILL sezone, so tukaj tudi novi izdelki, ki so tako po svoji oblikovni kot vsebinski plati namenjeni sodobnemu kupcu. Tokrat slišijo na ime »LESKOVAČKI VOZ«. Ideja, ki prihaja iz najbolj znanega »žar« mesta na Balkanu je v sozvočju z dobrim druženjem in okusno hrano. Leskovački voz kot tak je način, ki so ga kasneje povzeli tudi japonci v svojem konceptu »running sushi« in temelji na počasnem uživanju v hrani.

Ko pripravimo druženje, se zvrstijo različni izdelki vendar ne vsi hkrati, ampak počasi pečeni eden za drugim, tako da imajo jedci pred seboj vedno kaj sveže pečenega in raznovrstnega. Tako bomo v letošnji sezoni ponudili mešane krožnike, ki vsebujejo različne izdelke v enem krožniku in so primerni tako za manjše družine kot za velike družbe.

In da tudi gurmani pridejo na svoj račun, smo za njih pripravili grill palčke, in sicer smo slasten kos hamburške slanine ovili okrog palčke in ga ravno prav začinili. Skratka, če kdaj se prav v letošnji sezoni ne boste mogli prenajesti Grill izdelkov, ker je v prodajni paleti toliko raznovrstnih izdelkov, da bo vaš žar deloval še pozno v jesen.

 

Poglejte si posodobljeno AVE Grill ponudbo v naši spletni trgovini!