NOVO! AVE GRILL BURGERJI

24. 10. 2017Kupcem vsako leto ponudimo nekaj novosti in jim s tem omogočamo, da gurmanske užitke nenehno nadgrajujejo z novimi okusi.

Letošnja novost so slastni burgerji AVE Grill.
Ti so ravno prave debeline in sestave, da dosežejo polno sočnost in odličnost okusa. Izbirate lahko med štirimi slastnimi okusi:

GURMANSKI BURGER

Ko se slastni koščki hamburške slanine združijo s prvovrstno mešanico mlete govedine in svinjine, nastane pojedina, ki tudi največjih gurmanov ne bo pustila ravnodušnih. Burger, ki bo iz vas naredil pravo burger legendo.

BURGER KLASIK

Uveljavljen recept za izbrano zmes mlete govedine in svinjine z dodatkom začimb. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegajo na klasiko. Burger za zabaven in poln obrok.

BURGER S SIROM

Izbrano mešanico svinjskega in govejega mesa smo obogatili s slastnim sirom, ki dodatno doprinese k sočnosti, harmoničnosti in polnosti okusa. Burger za sočne in sončne dogodivščine.

TELEČJI BURGER

Burger iz 100 % telečjega mesa. Vrhunska kakovost prvovrstne mlete teletine s skrbno izbranimi začimbami prepriča prav vsakega navdušenca specialitet z grila. Prava specialiteta med burgerji.