Novo! Prekmurski piščanec AVE in nagradna igra

PREKMURSKI PIŠČANEC

Prekmurski piščanec izhaja iz Prekmurja, kjer domuje dobra hrana in ostaja zdravo ravnovesje med človekom in naravo. Vzrejen je ob najboljši krmni mešanici iz 100% slovenskih žit in z visoko vsebnostjo omegs 3 maščobnih kislin. Ponaša se s prvovrstnim pristnim okusom in strukturo mesa.

VELIKA NAGRADNA IGRA

Se želite iz prve roke prepričati o kakovosti prekmurskega piščanca?

Potem vas vabimo, da sodelujete v VELIKI NAGRADNI IGRI, kjer lahko OSVOJITE KRASNE NAGRADE:

3x oddih v Prekmurju (podaljšan vikend paket za 2 osebi v Termah 3000, Moravske toplice)
3x meso in mesni izdelki AVE (v vrednosti 150 EUR)
10 x prekmurski piščanec (v vrednosti 30 EUR)

Kako lahko sodelujete? 

Prek SMS-a pošljite kodo, ki jo najdete na pakiranem piščančjem mesu Prekmurski piščanec.

Na številko 3131 pošljite SMS s ključno besedo AVE in unikatno kodo, ki jo najdete na ovitku pakiranja (primer: AVE 12345).

Trajanje nagradne igre

Nagradna igra poteka od 15.3.2017 do 30.4.2017 do 24.00 ure. Zaradi narave distribucije in koordinacije zalog končnih proizvodov bodo nekatere etikete s kodami na trgu že pred začetkom nagradne igre, pa tudi po zaključku nagradne igre. Kode, ki bodo prispele pred začetkom trajanja nagradne igre bodo upoštevane pri žrebanju, kode, ki bodo prispele po zaključku trajanja nagradne igre pa se ne bodo več upoštevale.

Žrebanje nagrad

Žrebanje bo potekalo dne 4.5.2017. V njem sodelujejo tisti, ki so svoj SMS pravilno poslali v obdobju od 15.3.2017 do 30.4.2017 do 24.00 ali pravilno podali prijavo na spletni strani www.ave.si. Prejemnika nagrade bo izžrebala 3-članska komisija podjetja Sedem d.o.o.


V nagradni igri lahko sodelujete tudi tako, da odgovorite na nagradno vprašanje "Kaj pomeni picek?", ki ga pošljete na elektronski naslov mir@panvita.si, v predmet sporočila pa napišite "Nagradna igra prekmurski piščanec".

Pravila in splošni pogoji SMS nagradne igre Ave (.pdf)

 

Priporoči Priporočaj
X

Pošlji prijatelju

Natisni Natisni

Recepti

Imate vprašanje za nas?