TEŽKO PRIČAKOVANA NOVA AVE GRILL PONUDBA IN VSESLOVENSKI PIKNIK VSEH PIKNIKOV

24. 04. 2020Najbolj prodajana blagovna znamka z izdelki za žar, ki so bili največkrat nagrajeni prav s strani slovenskih potrošnikov, je tudi letošnjo sezono obogatila svojo grill ponudbo. AVE Panvita je svoji Grill liniji dodala kar 5 novih izdelkov:

AVE burger iz 100 % govedine. Tradicionalna kakovost za vse, ki prisegate na burgerje. Ravno prave debeline in sestave, da dosežejo polno sočnost in odličnost okusa. Burger za zabaven in poln obrok.

Mini burgerjiko mešanici prvovrstne mlete govedine in svinjine dodamo koščke prekajene hamburške slanine in sira ter vse skupaj oplemenitimo še s skrbnim izborom začimb, katere poskrbijo za pravi leskovački okus … takrat nastane pojedina, ki bo prevzela in navdušila tudi najbolj izbirčne, še posebej pa otroke. 

Leskovačka klobasica iz 100% svinjskega mesa visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sol in skrbno izbrane začimbe. Odlična izbira za vse vrste piknikov in pojedin.

Vražja leskovačka klobasica – klasični leskovački klobasici smo dodali vražje začimbe, ki poskrbijo, da ta klobasa kar zažari v vaših ustih

Klobasa s sirom – prav tako narejena iz 100% svinjskega mesa visoke kakovosti, kateremu naši AVE mojstri dodajo sir in skrbno izbrane začimbe za poln in prijeten okus. Po tej klobasi boste posegli znova in znova.

Vabimo vas, da se nam pridružite 1. maja, na našem največjem virtualnem pikniku, ko bomo AVE navdušenci razgreli svoje žare po celi Sloveniji! Piknik se bo odvijal preko našega Facebooka profila “AVE Panvita”, kjer bo omogočeno deljenje fotografij svojih kuharskih mojstrovin in sodelovanje v več zaporednih srečelovih s praktičnimi nagradami. 

Privoščite si prost dan poln zabave, sočnih dobrot in najdite svojega favorita iz prenovljene Grill linije.

Več o vseslovenskem AVE pikniku, pikniku vseh piknikov najdete TUKAJ.