TOK, TOK, je kdo doma?

24. 10. 2017TOK, TOK, je kdo doma?
Prav gotovo se vam je že zgodilo, da so se prijatelji ali sorodniki nenapovedano pojavili pred vrati vašega doma, sploh v času praznikov. Ste jim imeli kaj ponuditi? Da bi se izognili zadregi, vam predlagamo, da police hladilnika obložite s suhimi mesninami AVE Prestige, s katerimi boste navdušili vsakega gurmana.

V AVE Prestige ponudbi najdete:

»Vinska šunka MAROF« je pripravljena na prav poseben način, saj je marinirana v domači Modri frankinji, ki se spoji z mesom v nevsakdanji, zanimiv okus.
Ljubitelji šunk, pripravljenih na različne načine, jo boste prav gotovo sprejeli za svojo.

»Mürska šunka« je pripravljena iz izbranih stegen najboljših prašičev, ki so suho soljena, dimljena na hladnem dimu in sušena na zraku.


»Prleška rolanca«, kot v deželi ob Muri poimenujemo sušen prašičji vrat, je zaradi svoje posebne priprave nekoliko drugačna od ostalih zašinkov te vrste. Konzerviranje na hladnem dimu naredi poln in kompleksen okus, ki se v popolnosti razvije ob nekoliko daljšem žvečenju v ustih.

»Mürska ribica« je več kot primerna za hitre narezke, ko nas presenetijo nenapovedani gostje. Navdušili jih boste z izrazitim in polnim okusom dimljenega mesa.

»Prleška vratovina« popestri prav vsak narezek, tisti pravi gurmani pa si ne moremo pomagati, da je ne bi dajali tudi v sendviče, saj so ti z njo še toliko bolj slastni.