V MARIBORU ODPRLI NOV SODOBEN MESNI CENTER

31. 07. 2018Julija smo v Mariboru odprli svoj nov Mesni center AVE. Gre za naš šesti mesni center in skupno osmo mesno maloprodajno enoto. Center se razprostira na dvesto kvadratnih metrih prodajnih površin in nekaj čez tristo kvadratnih metrih proizvodnih površin, sodobno opremljen prostor s toplino lesa in prijetnih barv pa kupcu ponuja vrhunsko nakupovalno izkušnjo. Zaposlili smo osem novih sodelavcev, kmalu pa bosta zaposlitev dobili še dve osebi.

Celoten asortiment vključuje čez 1000 artiklov. Na področju svežega mesa lahko izbirate med piščančjim, svinjskim, govejim, telečjim, kunčjim, jagnjetino in divjačino. Vsakodnevno pripravljamo izjemno raznoliko ponudbo mesnih pripravkov, predvsem različne vrste rolad, začinjenih kosov mesa, nabodal. Posebnost tega mesnega centra je komora za zorenje mesa, kjer iz izbranih kosov mesa pripravljamo zorjeno goveje meso za vse prave gurmanske navdušence. V mesnem centru lahko na enem mestu dobite vse, kar potrebujete za piknik. Poleg mesa in mesnih izdelkov ter zelenjave in kaš, ki jih proizvajamo v skupini Panvita, so v ponudbi tudi izdelki drugih dobaviteljev (siri, lepinje, vložnine, mlevski izdelki, testenine, pijače, oglje za žar, razne specialne začimbe in dodatki).

Celotno ponudbo zaokrožuje AVE Snack toploteka, kjer vsakodnevno pripravljamo sveže pečeno meso (rebra, krače, piščance), najboljše hamburgerje z leskovačko pleskavico in originalno sarajevsko lepinjo, izbirate pa lahko tudi med jedmi na žlico, kot je bograč, vampi in pasulj. Jedi so pripravljene za konzumiranje doma ali v našem lično urejenem AVE Snack kotičku.

Ob otvoritvi novega mesnega centra smo v dobrodelne namene podarili 3533 EUR, ki smo jih zbrali v preteklem letu s prodajo Gasilskih čevapčičev v ostalih naših maloprodajnih enotah. Gasilske čevapčiče prodajamo ekskluzivno samo v mesnih centrih AVE, sredstva pa smo podarili Gasilski zvezi Slovenije za delovanje z mladimi.