Grill za najboljše

Vroči poletni dnevi kar kličejo po pripravi piknikov in druženja na prostem. Pri organizaciji piknika je med pomembnejšimi dejavniki kakovst mesa. AVE Grill ponuja najbolj raznovrsten program na trgu. Linija slovi po pretanjenem okusu prave kombinacije začimb, s pomočjo katerih razvijejo izdelki razpoznaven AVE okus.

Strokovnjaki so na 38. mednarodnem ocenjevanju mesa in mesnih izdelkov v Gornji Radgoni, ki je največje in mednarodno priznano tovrstno ocenjevanje v Sloveniji, ponovno prepoznali odličnost izdelkov AVE Grill. Tako smo prejeli zlato medaljo za leskovačke in telečje čevapčiče, srebrno medaljo pa za Piščančje čevapčiče.

Grill z najboljšimi

Mesne dobrote Ave Grill v družbi znanih Slovencev na največji roštiljadi. V rubriki ZVEZDE PEČEJO so se pomerili v peki inovativnih mesnih dobrot iz začinjene mase AVE Grill. Jan Bučar, Jernej Kuntner, Jernej Damjan in Danica Lovenjak, njihovo kreativnost pa je ocenjeval nekdanji tekmovalec šova Gostilna išče šefa Jani Jugovič.

Prvi grill za najboljše te čaka na policah!

Na policah v zdaj že prepoznavni embalaži lahko najdeš pestro izbiro izdelkov AVE grill. Prav vsak izdelek je vredno poizkusiti. (tekst nad produkti)

Preveri celotno grill ponudbo

 

Nasveti za žar mojstre

Načrtujete piknik? Sledite našim nasvetom, s pomočjo katerih postanete mojster pečenja na žaru!

Thank You Very Much!
Download Tutorial: 4.5 MB
Lorem ipsum dolor sit amet consectetur adipiscing elit sed do eiusmod tempor incididunt.