Pečenice z zelenjavo v čili omaki

Potrebujemo
- 1 paket AVE Chef pečenic
- 1 žlica AVE zaseke
- 250 g stročjega fižola
- rdečo in rumeno papriko
- 1 čili
- 2 stroka česna
- mast
- peteršilj
- sol
Oznake receptov:
Pečenice z zelenjavo v čili omaki



30 min
Čas priprave



Stročji fižol blanširamo v vreli slani vodi 3 minute. Papriko narežemo na trakove.
Čili, peteršilj in česen drobno sesekljamo.
AVE pečenice najprej 3 minute blanširamo v vreli vodi, nato jih po obeh straneh večkrat
zarežemo in popečemo na maščobi. Pečenice vzamemo iz ponve, dodamo zaseko in na njej
hitro popražimo zelenjavo. Praženo zelenjavo potisnemo na stran in dodamo že pečene
pečenice. Takoj postrežemo in dober tek.