Pečenice z zelenjavo v čili omaki


Potrebujemo

  • 1 paket AVE Chef pečenic
  • 1 žlica AVE zaseke
  • 250 g stročjega fižola
  • rdečo in rumeno papriko
  • 1 čili
  • 2 stroka česna
  • mast
  • peteršilj
  • sol

Oznake receptov:

Pečenice z zelenjavo v čili omaki

Zahtevnost
30 min Čas priprave
Št. oseb

Stročji fižol blanširamo v vreli slani vodi 3 minute. Papriko narežemo na trakove.
Čili, peteršilj in česen drobno sesekljamo.

AVE pečenice najprej 3 minute blanširamo v vreli vodi, nato jih po obeh straneh večkrat
zarežemo in popečemo na maščobi. Pečenice vzamemo iz ponve, dodamo zaseko in na njej
hitro popražimo zelenjavo. Praženo zelenjavo potisnemo na stran in dodamo že pečene
pečenice. Takoj postrežemo in dober tek.