Piščančja nabodala s tzatzikijem

Potrebujemo
- piščančja nabodala AVE
- 1 lonček jogurta 3,2 maščobe
- 1 svežo kumaro (neolupljeno)
- 1 lonček kisle smetane
- 2 stroka česna
- 1 manjšo čebulo
- oljčno olje
- koper, sol, poper
Oznake receptov:
Piščančja nabodala s tzatzikijem



25 min
Čas priprave




Že pripravljena piščančja nabodala položimo na žar, ko je ta dovolj segret. Medtem ko se pečejo, se lotimo priprave tzatzikija ‒ priljubljene grške omake. Lončku polnomastnega jogurta dodamo nekaj žlic kisle smetane, oljčno olje, koper, sol, poper, sesekljan česen in čebulo ter naribane kumare.
V tem času so verjetno tudi nabodala, ki smo jih med pripravo tzatzikija že obrnili, pečena.
Jed je pripravljena za serviranje. Dober tek!