EKO piščančje meso

EKO piščanec ‒ celi

EKO piščanec bo brez dvoma navdušil prav vse ljubitelje piščančjega mesa. Njegov edinstven okus in popolna struktura pa bosta prepričala tudi brbončice najbolj petičnih gurmanov. Izvrstna izbira za posebne priložnosti. Kdo pravi, da posebna priložnost ne more biti tudi vsakdanje kosilo?

1300–1500 g

EKO piščančja bedra

Piknik ali kosilo za domačo mizo, piščančja bedra so klasika, ki jo je vedno dobro imeti na zalogi, saj pridejo prav za skoraj vsako priložnost. Vsi, ki imate radi še bolj sočno in še bolj kakovostno piščančje meso najbogatejšega okusa, pa boste brez dvoma izbrali EKO.

EKO piščančje prsi

Piščančje prsi so brez dvoma nepogrešljiva sestavina številnih piščančjih specialitet, še posebej tedaj, ko želite zares pusto belo meso vrhunske kakovosti. Športniki, vsi tisti, ki želite izgubiti kakšen odvečen kilogram in seveda vsi, ki prisegate na najboljše, boste brez dvoma izbrali EKO s še nižjo vsebnostjo maščob in še popolnejšo stukturo. Brbončicam še bolj mamljivo, zdravju še bolj prijazno.

500 g

EKO piščančje prsi ‒ file

Piščančje prsi so brez dvoma nepogrešljiva sestavina številnih piščančjih specialitet, še posebej tedaj, ko želite zares pusto belo meso vrhunske kakovosti. Športniki, vsi tisti, ki želite izgubiti kakšen odvečen kilogram in seveda vsi, ki prisegate na najboljše, boste brez dvoma izbrali EKO s še nižjo vsebnostjo maščob in še popolnejšo stukturo. File EKO piščančjih prsi je takoj nared za vašo ponev.

EKO piščančja krila

“Chicken wings” so nepogrešljiv del marsikaterega piknika. Nekateri kuharji pravijo, da je skrivnost priprave te piščančje poslastice v marinadah, spet drugi prisegajo na tehniko pečenja, tretji pa na priloge, ki jih ponudijo. V vsakem mitu je sicer nekaj resnice, a skrivnost največjih mojstrov je v resnici povsem preprosta – najboljše je EKO.